ISO-certificaten
1.800.234.9276 (WARM)

De Warm bedrijf is ISO-gecertificeerd

Hoge kwaliteit fabricage gegarandeerd met 100% tevredenheid van de klant.

ISO 14001:2004 -

 

ISO 9001:2008: -

 

Wat betekent ISO gecertificeerd betekenen?

De Warm bedrijf is ISO-gecertificeerd betekenis we voldoen aan de kwaliteitsnormen van 9001: 2008 om consequent te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het maken van warme producten. Onder standaard 14001: 2004, we controleren en verklaren dat ons productieproces is altijd veilig voor het milieu; voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor onze wereld - ons huis. The Warm Company begrijpt de kwetsbaarheid van ons milieu en het belang van de bescherming ervan.

 

Wat maakt The Warm Company producten anders?

Comber kammeling en stofjes zijn beide katoen afval door de productie van natuurlijke ruwe katoen. Terwijl deze vezels 100% katoen, ze zijn zeer kort en fijn waardoor ze niet het fabricageproces overleven. The Warm Company & rsquo; s productieproces verwijdert comber kammeling en stofjes, de verkoop van het afval voor gebruik in andere industrieën.

Veel bedrijven verkopen branded quilt batting, terwijl slechts een paar zijn fabrikanten. Speciale productie-apparatuur nodig is om succesvol te laten verlopen katoen. Polyester lijnen zijn gemakkelijk verkrijgbaar en worden vaak gebruikt om zowel katoen en poly werking. Met behulp van een zwart licht zien we de gloeiende poly vezel in & ldquo; 100% katoen batting & rdquo; geregeld, aangezien het onmogelijk volledig te verwijderen ene of de andere. De Warme Company bezit en exploiteert 3 katoen lijnen en 3 synthetische vezel lijnen elimineren van kruisbesmetting. Comber kammeling en stofjes kunnen worden verwerkt, maar ze zijn zo fijn en te kort om te worden bevestigd aan een scrim verlaten niets met de vezels samen te houden.

De hoge prijs van een goede Amerikaanse katoen en het beperkte aanbod hebben sommige bedrijven leiden tot katoen afval en onder maaiveldhoogte katoen te gebruiken. Katoen is geprijsd met behulp van een beoordelingssysteem hoofdzakelijk gebaseerd op glasvezel lengte, dikte en kleur. Van alle geproduceerde katoen in de VS, alleen de top 15% voldoet aan de criteria die nodig zijn voor de vervaardiging Warm & amp; Natuurlijk, Warm Bond en Warm & amp; Pluche. Uit deze 15% slechts 5% is schoon genoeg, dat wil zeggen vrij van blad en stengel puin. De naaldvilt proces vereist lange nietje katoen vezel die gratis individueel kunnen worden gekamd kluwen en gelaagd.

Quilters rekenen op de warme Company in te stellen en handhaven van de hoogste standaard door consequent het verstrekken van de perfecte, zachte warme watten voor quilts, ambachten en draagbare kunst. Wij blijven trouw aan deze hoge eisen te weigeren om de kwaliteit in gevaar brengen door gebruik te maken van afval of onder rang katoen. De stichting van de quilt is de batting, omdat dit de levensduur van de quilt bepaald. De stichting van een bedrijf is integriteit als hij het leven van het bedrijf bepaalt.

Lynnwood, WA UD