Veel gestelde vragen | The Warm Company
1.800.234.9276 (WARM)

| Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over een product? Dit is een geweldige plek om te beginnen!

Als u niet hieronder uw vraag, dan kunt u Neem contact met ons op!


Algemeen

Is er een recht of een verkeerde kant naar Warm & Natural of Warm & White?

Nee, er is geen juiste of verkeerde kant van het slaan maar er is een "scrim" kant. Bij het vervaardigen van Warm & Natural of Warm & White, worden de katoenvezels gelaagd op een scrim - een dun substraat materiaal. Tijdens de naald-punch proces, prikkeldraad naalden duw de katoenvezels door en verwarren ze in het gaasdoek. Wanneer quilten Warm & Natural of Warm & White, is het meestal gemakkelijker om dit te doen in dezelfde richting was het naald-geperforeerd - de katoenen zijde naar uw quilt top en de scrim kant om uw quilt backing. Met Warm & Natural de katoenen kant onderscheidt zich door zijn blad en steel resten (face to quilt boven). Met Warm & White is er een kant die is glanzender en gladder. Dit is de scrim kant en moet naar uw quilt backing.

Is het veilig om Warm & Natural of Warm & White in de magnetron te zetten?

The Warm bedrijf is niet katoen slaan, polyester batting of gemengde batting aanbevelen voor gebruik in de magnetron. Katoen batting, katoen en katoenen draden zijn brandbaar. Patronen te bevelen het gebruik van Warm & Natural, Warm & White of Warm & Plush voor gebruik in de magnetron doen dat zonder de toestemming van The Warm Company.

Warm & Natural

Moet ik voor een pre-wassen Warm & Natural voordat ik het gebruiken?

U hoeft niet voor een pre-wassen Warm & Natural alvorens het te gebruiken. Toch zal het slaande krimpen ongeveer 3% de eerste keer wordt gewassen. U moet voor een pre-wassen Warm & Natural als u wenst te pre-krimpen. Anders wordt uw quilt een lichte "pucker" moeten kijken die mooi pronkt uw quilten zodra deze is gewassen. Voor meer informatie over de zorg instructies Warm & Natural pagina bevindt zich onder het tabblad producten.

Sommige mensen hebben met succes pre-gewassen Warm & Natural in hun wasmachine. Echter, omdat de natuurlijke katoenvezels zijn niet chemisch behandeld, raden we niet aan de machine wassen Warm & Natural voordat het wordt gewatteerd. De vezels kunnen vastklampen aan elkaar en trek de batting elkaar tijdens het centrifugeren. Zodra gewatteerde de vezels worden beschermd door uw stof en u kunt vertrouwen machine wast uw quilts en wearables.

Warm wit

Moet ik voor een pre-wassen Warm & White voordat ik het gebruiken?

Nee, je hoeft niet te pre-wassen Warm & White alvorens het te gebruiken. Warm & White krimpt minder dan warm & Natural, ongeveer 0-1%, omdat de katoen is al pre-gekrompen wanneer zij ondergaat het bleekproces. Voor meer informatie over de zorg instructies Warm & White Product Page.

Warm & Plush

Is Warm & Plush ideaal voor de hand quilten?

Ja, Warm & Plush is gemakkelijk om de hand quilt, omdat het geen scrim bevat. Je zult merken dat uw steken zal verschijnen en je klaar quilt zal prachtig laken te hebben. Toch zal het ook goed doen met strakke machine quilten en het zal buigzaam blijven.

Insul-Bright

Maakt het uit welke kant de Insul-Bright materiaal gezichten?

Bij het maken van sierpotten maakt het niet uit welke kant de reflecterende kant wordt geconfronteerd. Het feit dat de laag van Insul-Bright en de laag van katoen slaan tussen je hand en het hete object, zal je hand worden beschermd. Technisch, de zijde waar het reflectiemateriaal meer wordt blootgesteld moet verwijzen naar de bron van warmte / kou effectiever. Het verschil is zeer gering.