Designer Endorsement Program | The Warm Company
1.800.234.9276 (WARM)

Laten we Partner samen!

Ontwerpers de vraag! The Warm Company erkent dat ontwerpers zich in een unieke positie om consumenten te beïnvloeden product beslissingen. Uw creativiteit leidt vaak tot een groter aantal toepassingen voor onze gevarieerde productlijnen. In de waardering van het waardevolle werk doe je het bevorderen van de producten die we produceren, het is onze eer om samen met u tijdens het ontwerpproces. We zijn blij om uw product behoeften te voldoen! Welkom bij Designer Endorsement Program The Warm Onderneming! Dank u voor uw voortdurende steun van de Warm Company.

endorsement Fee

Wij zullen u betaalt voor uw reclame-inspanningen ten behoeve van ons. A $ 50 minimum wordt betaald per product per vermelding in een tijdschrift, newpaper of televisie. Het betaalde bedrag is afhankelijk van de publicatie en / of tv-show, evenals content.

Zelf gepubliceerd Patterns

Patterns of boeken uitgegeven door de ontwerper zal 1 cent ontvangen; per exemplaar gedrukt, per product wordt gekenmerkt. Hoe meer boeken en patroon boeken die u afdrukt - hoe groter je beloning!

Product Supply

We zijn blij om gratis product voor het doel van het creëren van nieuwe ontwerpen en modellen. Dit product is niet bedoeld voor wederverkoop. Wat je nodig hebt is een telefoontje verwijderd! Gewoon contact Lindsey Grand at 800-234-9276 ext.100 of gebruik het contactformulier stuur een email

Guidelines

  • Alleen originele ontwerpen met vermelding van de producten vervaardigd door The Warm Vennootschap door merknaam komen in aanmerking.
  • Ontwerpen moeten worden gepubliceerd in een tijdschrift, krant, boek of zelf gepubliceerd als een patroon door de ontwerper. Ontwerpen aangekocht van de ontwerper door de warme Company komen niet in aanmerking.
  • Inzendingen komen in aanmerking voor zes maanden vanaf de datum van publicatie.
  • De ontwerper levert een tijdschrift tearsheet van het ontwerp (geen foto kopieën aub) voor de betaling evaluatie. Zelf publiceren patroon ontwerpers, stuur dan een gedrukt exemplaar van het patroon en een foto kopie van uw printers factuur voor de betaling.
  • Oneigenlijk gebruik van merknamen en / of publicaties van The Warm Company oneigenlijk geacht wordt niet vergoed.
  • Inzendingen die niet aan bovenstaande criteria worden beschouwd als op individuele basis.
  • The Warm Company Designer Endorsement programma kan worden gewijzigd of beëindigd op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving.

Stuur alle inzendingen naar: Designer Endorsement Program; The Warm Company, 5529 PL 186 SW, Lynnwood, WA 98037