Over The Warm Company
1.800.234.9276 (WARM)

Over The Warm Company


4 miljoen pond van de Amerikaanse katoen, geteeld door Amerikaanse boeren - Jaarlijks verwerkt in Onze Amerikaanse fabrieken Door Amerikaanse arbeiders - voor quilten, een Amerikaanse traditie, Gedeelde Around The World!

warm Geschiedenis

Sinds 1980 is The Warm Company is gewijd aan de productie van spannende en innovatieve producten die het naaien te maken, quilten en knutselen in de hele wereld, gemakkelijker en plezieriger. U kunt altijd rekenen op de warme Company om producten die creativiteit inspireren in uw quilten, crafting, naaien en woonaccessoires aan te bieden. Alle merknaam producten zijn vervaardigd met alleen de beste materialen beschikbaar zijn om ervoor te zorgen uw voltooide projecten voldoen aan uw hoge eisen.

The Warm Company begon de eerste verkoop in een energie-efficiënte geïsoleerde venster behandeling, Warm venster. Toen de eigenaars, Jim en Evelyn Chumbley, observeerde de naaldvilt productieproces, Evelyn wees erop dat als je zou kunnen naaldvilt natuurlijke katoenvezels het zou net als de katoen quilt batting haar oma gebruikt om te quilten. Warm & Natural was geboren! In de afgelopen 30 jaar, heeft The Warm Company is gewijd aan de vervaardiging van innovatieve en inspirerende producten voor quilters, crafters en huis naaien liefhebbers wereldwijd!

 The Warm Company is trots op de aankoop van materialen gemaakt en gekweekt in de Verenigde Staten.

Onze missie & Beliefs


Kwaliteit + Innovation


Te produceren en op de markt innovatie, duurzame, hoogwaardige producten die de best mogelijke waarde opleveren voor de investering van de consument.

Eerlijke handel


Om consistente winstgevendheid te behouden met het oog op een eerlijke beleggingsrendement voor onze aandeelhouders en kapitaal voor groei van onze activiteiten om te blijven om de doelstellingen van deze Mission Statement voldoen..

Klantenondersteuning


Om een superieure service te bieden aan onze klanten om hun winstgevende distributie van onze producten te ondersteunen.

gelukkige werknemers


Om een veilige, gezonde, plezierige werkomgeving voor onze medewerkers teamleden te behouden en bieden kansen voor hun persoonlijke ontplooiing, compensatie en financiële zekerheid in overeenstemming is met de waarde van hun bijdrage aan de Warm Company succes.


Productie en distributie van de Warm Vennootschap